Over Wesley

Wij zijn actief als betrouwbaar en gedegen installatiebedrijf in Leek en omgeving die met name voor de particuliere markt werkzaam is. 

Op het gebied van installatietechniek zijn wij allround. Klanten kunnen bij ons terecht voor gas, water, elektra, centrale verwarming, zonnepanelen maar zeker ook voor de bijbehorende klussen. 

De ontwikkelingen gaan enorm snel en wij volgen deze op de voet. Wesley installatietechniek is een kleine onderneming en daardoor krijg je altijd een vertrouwd gezicht bij je aan de deur. 

 

Wij staan bekend om ons enthousiasme, precisie en vakwerk. Onze slogan is dan ook niet voor niets: "Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!"


Onderscheid in kwaliteit
Wesley onderscheidt zich in kwaliteit van afwerking en maatwerk. 

Wij werken alleen met A-merk producten en materialen waarmee wij voor een perfecte afwerking kunnen zorgen. Zo staan wij garant voor het afgeleverde werk. 

Voor grotere opdrachten werken wij samen met professionele collega's, die het vak goed verstaan. Wij zullen dan altijd het aanspreekpunt blijven, waarmee de opdracht in goede banen wordt geleid. 

 

Wij zijn niet tevreden als de klant dat ook niet is.