Whatsapp

Even appen tussen de bedrijven door is soms net even handiger dan bellen of mailen. Het is heel gemakkelijk om via deze weg een foto met bijvoorbeeld een foutmelding van je cv-ketel te versturen. Via Whatsapp kom je direct in contact met mij, waardoor je snel geholpen kunt worden.

Wil je een vraag stellen of informatie aanvragen? Wil je meer informatie over cv-ketels, een nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen? Wil je een offerte opvragen of een afspraak maken? Dan kan je contact opnemen via Whatsapp op het nummer: 06-17380591.

Ik ben bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 16.30 uur. 

Omdat ik op een klus bezig ben kan ik niet altijd mijn telefoon opnemen. Ik vraag je daarom om een bericht in te spreken of een Whatsapp bericht te sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Dringende vragen en/of storingen
Ik ben een eenmanszaak en werk daarom niet met storingsdiensten.
Uiteraard blijft het mogelijk om te bellen naar 06-17380591 of te mailen naar info@wesleyinstallatietechniek.nl.

 

Op onze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van Wesley Installatietechniek van toepassing. Door onze overeenkomst te accepteren en te ondertekenen verklaart opdrachtgever de algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Wesley Installatietechniek.
 

Algemene voorwaarden