Wesley Installatietechniek te koop

Leek, 9 februari - Wesley Installatietechniek is beschikbaar voor overname vanwege het succes en de volledige focus op mijn andere onderneming. Het installatiebedrijf beschikt over een goede naam, volle agenda en vaste klantenkring. Ik zoek een passende partij om de onderneming verder uit te bouwen en de tevreden klanten te blijven voorzien van uitstekende service.

Wesley is bereid om de werkzaamheden via een warme overdracht over te dragen en indien gewenst, nog korte tijd te ondersteunen. Startmateriaal, gereedschap en meer dan voldoende aanvragen voor werkzaamheden zijn aanwezig.

"Ik ben op zoek naar een enthousiaste professional die de onderneming verder wil uitbouwen en de tevreden klanten wil blijven voorzien van goede service," zegt Wesley, oprichter van Wesley Installatietechniek. "Ben jij een starter of werkzaam binnen een andere onderneming en wil je graag voor jezelf beginnen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen."

 

Over Wesley Installatietechniek

Wesley Installatietechniek is een bedrijf dat zich richt op installatiewerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Met een focus op kwaliteit en tevreden klanten, is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende naam in de branche en in de omgeving.

Met 8 jaar ervaring als installateur in Leek en omgeving, heeft Wesley Installatietechniek zich bewezen als een betrouwbare en gedegen dienstverlener voor de particuliere en zakelijke markt. Als allround installateur biedt Wesley Installatietechniek oplossingen op het gebied van gas, water, elektra, centrale verwarming en verduurzaming, en zorgt voor een vertrouwd gezicht op locatie.

Met een focus op kwaliteit en optimale service, en een open en eerlijke houding, streeft Wesley ernaar om een glimlach te toveren op het gezicht van de klant. Het bedrijf is niet gericht op bedrijfsgroei, maar op groei in kennis en kunde, met een constante nadruk op vakkundig maatwerk en een vrolijke noot.

Met een vaste klantenkring en een betrouwbare samenwerking met collega ondernemers, beschouwt Wesley zijn succes als afhankelijk van de kwaliteit van zijn werk en een tevreden klant. De ondernemer wil terugblikken op elke werkweek met een goed en voldaan gevoel, wetend dat enthousiasme, precisie en vakwerk altijd centraal staan.
 

Zie jij dit als een unieke kans?

 

Contact

Voor meer informatie over de overname van Wesley Installatietechniek, neem gerust contact op met Wesley via 0617380591 of info@wesleyinstallatietechniek.nl
 


Allround installatie-/elektrotechniekbedrijf

Verkoop van: goede naam, volle agenda, vaste klantenkring.

Rechtsvorm: Eenmanszaak.

Reden voor verkoop: De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

 

Beschikbaar aangeboden via Brookz.