Over Wesley

Ik ben actief als betrouwbaar en gedegen installatiebedrijf in Leek en omgeving die met name voor de particuliere markt werkzaam is. 

Op het gebied van installatietechniek ben ik allround. Klanten kunnen bij mij terecht voor gas, water, elektra, centrale verwarming, zonnepanelen maar zeker ook voor de bijbehorende klussen. 

De ontwikkelingen gaan enorm snel en ik volg deze op de voet. Wesley installatietechniek is een eenmanszaak en daardoor krijg jij altijd een vertrouwd gezicht bij je aan de deur.

Ik ben duidelijk, open en eerlijk, bied kwaliteit en optimale service en doe wat ik beloof. Daar kom je het verst mee, dat weet ik zeker.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf in Leek al 7 jaar en daar ben ik enorm trots op. Ik heb een vaste klantenkring en een betrouwbare samenwerking met collega's opgebouwd. Ik ben begonnen vanuit huis en inmiddels heb ik al flinke stappen mogen zetten. Uiteraard ben ik onderweg ook wat hobbels op mijn pad tegengekomen en daar ben ik gelukkig alleen maar sterker uitgekomen. Ook daar leer je van!

Want waar mensen werken, worden fouten gemaakt.De mooiste leermomenten zijn dan ook mijn fouten geweest. Dat niet alles vanzelfsprekend is maakt alles ook een uitdaging. 

Mijn doel is niet om te groeien met mijn bedrijf maar om een glimlach te toveren op het gezicht van de klant en te groeien in kennis en kunde. Ik besef me dat mijn succes staat of valt met de kwaliteit van mijn werk en een tevreden klant. Tijdens een vrijdag middag borrel met mijn vriendin en collega ondernemers wil ik met een goed en voldaan gevoel terugblikken op de werkweek.


"Ik sta bekend om mijn enthousiasme, precisie en vakwerk. Mijn slogan is dan ook niet voor niets: "Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!"

 

Tot snel!
Wesley