Onderscheid in kwaliteit

Wesley Installatietechniek onderscheidt zich in kwaliteit van afwerking en maatwerk. 

Ik werk alleen met A-merk producten en materialen waarmee ik voor een perfecte afwerking kan zorgen. Zo sta ik garant voor het afgeleverde werk. 

Voor grotere opdrachten werk ik samen met professionele collega's, die het vak goed verstaan. Ik zal dan altijd het aanspreekpunt blijven, waarmee de opdracht in goede banen wordt geleid. 

"Ik ben niet tevreden als de klant dat ook niet is." - Wesley

 

 


Op onze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van Wesley Installatietechniek van toepassing. Door onze overeenkomst te accepteren en te ondertekenen verklaart opdrachtgever de algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Wesley Installatietechniek.
 

Algemene voorwaarden