Bijbehorende klussen

Het plaatsen van een voorzetwand, een koof voor nieuwe verlichting, nieuw likje verf op de deur of het in elkaar zetten van een kast. Wie in en om zijn huis of bedrijf rondkijkt, komt al gauw diverse klussen tegen.

Vaak ontbreekt het aan tijd en zin om al die klussen zelf aan te pakken. Maar het kan ook zijn dat je gewoon niet handig bent aangelegd. Hoeft ook niet, want deze klussen nemen wij graag uit handen.

Ik besef me dat succes staat of valt met de kwaliteit van mijn werk en vind het dus belangrijk om mijn klanten tevreden te stellen. Daarom kom ik graag bij jou langs om de klus(sen) te inventariseren, waarna je een heldere en eerlijke prijsopgave krijgt zonder kleine letters of verrassingen achteraf.
 

Neem gerust contact met ons door te mailen
naar info@wesleyinstallatietechniek.nl of een 
WhatsApp bericht te sturen naar 06- 17380591.


Wesley installatietechniek is een kleine onderneming gericht op de particuliere markt en daardoor krijg je altijd een vertrouwd gezicht bij je aan de deur. Hij staat bekend om zijn enthousiasme, precisie en vakwerk. Zijn slogan is dan ook niet voor niets: "Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!"